У Кропивницькому створили робочу групу по «Теплоенергетику»

Перегляди: 809

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович своїм розпорядженням створив робочу групу, яка займеться питаннями КП «Теплоенергетик».

Документ опублікований на сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Керуючись статтею 42 та пунктом 5 статті 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи лист КП "Теплоенергетик" від 08 липня 2020 року N11-1234/01:

1. Створити робочу групу щодо вивчення питання використання об’єктів теплопостачання, які закріплені на праві господарського відання за КП "Теплоенергетик" і не використовуються у технологічному процесі виробництва та постачання тепла, у складі згідно з додатком», - сказано в документі.

Групу очолили заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Вергун та Олександр Мосін. До її складу також увійшли директор «Теплоенергетика» Олександр Чельник, радник міського голови Олександр Храпак та інші посадовці.

Група має «вивчити об’єкти, вказані в пункті 1 даного розпорядження, та внести пропозиції щодо подальшого їх використання в термін до 15 серпня 2020 року».

Нагадаємо, на початку червня через борг у п’ять мільйонів гривень перед Кіровоградською енергопостачальною компанією і ВАТ «Кіровоградобеленерго» «Теплоенергетик» відключили від електропостачання.