Ексголова Кіровоградської ОДА Балонь вільно пересувається Кропивницьким

Перегляди: 5768

Ексголова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Балонь, якого підозрюють у масштабному хабарництві, може вільно пересуватися Кропивницьким та носить електронний браслет.

Про це повідомляє CBN з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Судді Вищого антикорупційного суду України наклали на експосадовця кілька обмежень. Зокрема, він має прибувати до слідчого, в провадженні якого перебуватиме кримінальне провадження, прокурора та суду за кожною вимогою. У той же час, Балонь не може без їх дозволу відлучатися із Кропивницького. Він також має повідомляти їм про зміну свого місця проживання (у Кропивницькому — ред.).

Крім того, експосадовець має утримуватися від спілкування з будь-якими особами з приводу обставин, викладених у кримінальному провадженні, крім своїх захисників, слідчих, детективів, прокурорів, слідчого судді та суду.

У той же час, Андрій Балонь має носити електронний засіб контролю.

«Термін дії обов`язків, покладених судом, у разі внесення застави визначити, два місяці з моменту внесення застави», — йдеться у рішенні ВАКС.

Нагадаємо, за ексголову Кіровоградської ОДА Балоня внесли заставу.

Вищий aнтикорупційний суд 27 червня цього року обрaв Андрію Бaлоню зaпобіжний зaхід у вигляді тримaння під вaртою протягом 60 діб із можливість внесення зaстaви в 10 млн грн.