Епопея з будівництвом водопроводу в Долинській триває

Перегляди: 1063

Міський голова Долинської Віра Тернавська наголосила на необхідності завершення будівництва групового водопроводу та продовження будівництва мереж водопостачання західної частини міста.

Про це йдеться на сайті Долинської міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«30 липня 2020 року в обласній державній адміністрації відбулося засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, - сказано у повідомленні. - На засіданні комісії були присутні міський голова Віра Тернавська, перший заступник міського голови Сергій Цуканов, депутат міської ради Валентина Ліщишина, депутат районної ради Катерина Руденко. Голова комісії Ігор Кузьмін проінформував присутніх про необхідність перерозподілу коштів ДФР виділених області на реалізацію проектів у 2020 році .

Запропоновано збільшити обсяг фінансування будівництва Долинського групового водопроводу на суму 10521,717 тис. грн, які були необдумано забрані в свій час на будівництво дитячого садочка в с. Черняхівка».

«У засіданні комісії оголошено перерву до 05 серпня 2020 року, на якому, сподіваємося, що буде прийнято позитивне рішення по реалізації проектів водопостачання міста Долинська», - пишуть також на сайті мерії.

Водночас офіційне веб-представництво облдержадміністрації повідомляє, що рішення на комісії не вдалося прийняти через відсутність кворуму: «Як зазначив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін, не всі члени комісії були присутні, тож безпосередньо сьогодні прийняти конкретні рішення не було можливості. Вирішили відкрити засідання й обговорити нагальні питання. Натомість голосування запланували на наступний тиждень за умови наявності кворуму».

Нагадаємо, Долинський груповий водогін почали будувати торік восени. Зараз проект готовий на 70%. Проте через брак фінансування будівництво зупинилося.