У Кропивницькому АТОвці пояснили «сєпару» все про «громадянську війну» на Донбасі (ФОТО)

Перегляди: 17392

Сьогодні, 4 серпня, за погодженням з керівництвом футбольного клубу «Зірка» ветерани війни з Росією поспілкувалися з директором спортивних споруд стадіону «Зірка» Анатолієм Гольбергом, який розповідав журналістці CBN про «громадянську війну на Донбасі».

Результатом бесіди стало вибачення Анатолія Гольберга перед ветеранами та всіма, кого образили його слова, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зустрічі взяли участь ветерани, чинні військовослужбовці та волонтери. Розмова тривала більше години у спокійній обстановці.

У своє виправдання співробітник клубу пояснив, що ніколи не цікавився новинами та шкодує про свої слова, які сказав не подумавши.

Нагадаємо, знімальна група телеканалу «Вітер» проводила 29 липня бліц-опитування з нагоди відзначення Дня Сил спеціальних операцій та випадково натрапила на сепаратиста. Ним виявився директор спортивних споруд стадіону «Зірка» Анатолій Гольберг.