Наступний! Як затверджували кандидатуру голови Кіровоградської ОДА

Перегляди: 2050

Юхим Мармер, «Україна-Центр»

Зрозумівши, що боротися з «жучками» марно, наша влада вирішила сама очолити процес «звукозапису». Мало хто знає, але ще за часів Ющенка за сприяння ЦРУ у вищих кабінетах була встановлена унікальна система, яка пише не тільки звук, але і думки. При Януковичу техніки було вирішили, що апаратура зламалася, оскільки «миследорожка» йшла практично порожня. Порошенко перемкнув систему на свій кабінет і регулярно читав думки Яценюка і Гройсмана, а потім дражнив обох. А Зеленському про це вирішили просто не говорити, і записи пішли по руках...

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://www.youtube.com/watch?v=iu7deZvKR3Q&feature=emb_logo

ДШ: – Представтеся. Ми з вами поспілкуємося щодо вашого бачення розвитку Кіровоградської області. Ваших перших кроків на посаді.

ВМ: – Ну, я – Міщенко. Валерій Петрович. Аграрій. Двадцять років працюю в Кіровоградській області. Ну… бачення… Важко щось зараз конкретно сказати, але я думаю…

ДШ: (Стоп! Який Міщенко? У мене в документах – Тимчук Айна Леонідівна! А він як тут опинився? Ну не сам же зайшов?! Мабуть, хтось його привів, хтось пропуск йому замовив…)

ДШ: – Які бачите проблеми в області, основні ваші перші кроки, чим будете займатися?

ВМ: - (Навіщо він запитав? Що я йому можу відповісти? Годину тому зупинили на вулиці, перевірили документи, поміряли температуру, одягли маску і запропонували піти в губернатори Кіровоградщини. Подумав - розіграш на «1+1», а тут начебто Кабмін... чи все ж розіграш? Вони ж усі в масках, нікого не впізнаєш. Так я їх і так нікого не знаю...)

ВМ: – Перші кроки – це треба розібратися в тій роботі, яка була зроблена. Зробити висновки, аналіз. І згідно цього – працювати дальші. Робити якісь зрушення і робити якісь, не знаю, кроки для того, щоб поліпшити стан в області. В першу чергу треба розібратись з фінансовими потоками, куди вони йдуть і як ефективно вони використовуються.

ВМ: (Класно я сказав! Може, відстануть? Чи відмовитися, поки не пізно?)

ДШ: (Якісь висновки, якісь зрушення! Шо воно меле? С потоками він буде разбиратись! Мало нам Балоня, той уже розібрався…)

ДШ: – Валерію Петровичу, назвіть основні дві-три проблеми Кіровоградщини, які ви бачите в різних сферах. Це може бути екологія, охорона здоров’я, якісь інвестиційні речі. Де ви бачите проблематику?

ВМ: (Ну точно знущається! Треба валити звідси!)

ДШ: (Невже не пойняв підказку?)

ВМ: – Я проблему бачу в освітній сфері, треба приділяти більше уваги дітям, які в зв’язку з коронавірусом залишились на сьогоднішній день… Треба якимось чином дати їм вчитися.

По аграрній сфері, я думаю, що там більш-менш у Кіровоградській області налажено, але треба подивитись, як ефективно використовується земля, державна в першу чергу, і теж якісь певні кроки робити в цьому напрямку.

ДШ: (Та шо ж таке?! То він фінансовими потоками цікавиться, то державною землею… Краще про вибори подумав би.)

ДШ: – Дякую. Питання від членів Кабінету Міністрів, прошу задавати, якщо вони є.

ВМ: (Нема, нема, нема…)

ХХ: – Якщо можна, декілька слів про себе, про свій професійний путь, шлях і, також, які професійні якості будуть допомагати вам у реалізації.

ВМ: (Блін, перед тобою ж моя біографія лежить! Ну точно тупий!)

ХХ: – Ви займаєтесь сільським господарством у декількох областях, в тому числі в Кіровоградській області.

ВМ: – Так точно!

ХХ: – Чи не вбачаєте ви конфлікт інтересів?

ДШ:(Малюська, закінчуй! Нащо таке казати!)

ВМ: – Я бачу, але мені сказали, що це нє. Коли мені запропонували, я сказав, що це може буть конфліктом інтересів, але мені на це сказали, що це не буде конфлікту.

Хор думок: (Де ви його взяли?!!)

ДШ: – Ще питання? Немає питань. Дякую за розмову. Наступний, заходьте!

ВМ: (Фуууух! Як я їх?)

ДШ: (І все-таки, хто його сюди завів?)