У Зеленського розповіли, чим планує займатися новий голова Кіровоградської ОДА

Перегляди: 1974

Кабінет Міністрів сьогодні, 26 серпня, має узгодити кандидатури голів Кіровоградської та Черкаської обласних державних адміністрацій.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На голову Кіровоградської ОДА подана кандидатура Андрія Назаренка. Ситуацію в області він знає не з чуток: живе і працює тут з 2010 року, після завершення дипломатичної кар'єри за кордоном. У його планах - залучення інвестицій у переробку і збереження сільгосппродукції, створення нових робочих місць, підвищення якості питної води, відкриття діагностичних центрів», - ідеться в дописі.

Нагадаємо, колишнього голову ОДА Андрія Балоня підозрюють у хабарництві в особливо великих розмірах.

Кабінет Міністрів України затвердив на засіданні кандидатуру Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Пізніше стало відомо, що члени уряду передумали й відкликали цю рекомендацію через наявність у Міщенка конфлікту інтересів.

Представлення нового голови Кіровоградської ОДА за участі президента Володимира Зеленського планується у Кропивницькому в четвер, 27 серпня.