Василь Босий про Стрижакова: Мера треба обирати найкращого

Перегляди: 1837

Артем Стрижакова разом з його командою «Перспектива міста» зможе відродити Кропивницький та зробити його процвітаючим.

Про це, коментуючи Стратегію Стрижакова «Місто перспектив для кожного», повідомив заслужений працівник культури України Василь Босий.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Європейський досвід каже про те, що щоб місто було процвітаючим, воно повинно мати три фактори: річку або озеро, працюючу індустрію і хорошого мера. Я думаю, що якщо ми з вами підтримаємо Артема Олеговича, то отримаємо такого мера. Він разом зі своєю командою вкладає великі зусилля, розум і енергію на розвиток міста, розвиток його культури. Я бажаю успіхів і перемоги на виборах, щоб наше місто відродилося і стало процвітаючим. Мера треба обирати найкращого», – каже Василь Босий.

Як відомо, Стратегію Стрижакова підтримали відомі люди, фахівці різних сфер народний артист України, легенда української хореографії Григорій Чапкіс, заслужений працівник транспорту України, академік аерокосмічної академії Леонід Шмаєвич, заслужений економіст України Галина Кузьменко, заслужений працівник освіти України, професор Анатолій Рацул.

«Артем Олегович – мій студент, аспірант, і я вірю в нього, тому що в ньому акумулюється досвід і молодість. Він – успішний підприємець, хороший науковець і ефективний громадський діяч. Сьогодні в нашому місті багато чого занепадає, але я впевнений, що саме разом з Артемом Олеговичем місто матиме перспективи, бо в нього не розходиться слово з ділом», – зазначив Анатолій Рацул.

Як раніше повідомляло CBN, під час з’їзду партії «Перспектива міста» Артем Стрижаков презентував свою Стратегію розвитку Кропивницького «Місто перспектив для кожного».

Перший блок Стратегії – реконструкція міста для кожного. Передбачає будівництво соціального житла, будівництво парків, благоустрій від двору до мікрорайону та реконструкцію головних візитівок міста – Ковалівського парку, площу Героїв Майдану, Набережну та Центрального скверу.

Другий блок Стратегії передбачає модернізацію системи опалення міста.  В першу чергу – встановлення автономного опалення в об’єктах соціальної та бюджетної сфери, надання дозволів всім містянам на встановлення індивідуального опалення, а малозабезпеченим городянам – надати на облаштування допомогу з міського бюджету. А ще сучасне утеплення будинків кропивничан.

Третій блок передбачає забезпечення справедливого бюджету кожному мікрорайону та чесного розподілу бюджетних коштів в цілому.