На Кіровоградщині в день виборів припинили повноваження ТВК і сформували нову комісію

Перегляди: 1469

Кропивницька районна територіальна виборча комісія 25 жовтня припинила повноваження всього складу Великосеверинівської сільської територіальної виборчої комісії і сформувала нову комісію.

Про це спостерігачам ОПОРИ повідомив голова Кропивницької районної ТВК Андрій Смутко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До Кропивницької районної ТВК надійшла скарга від кандидата в депутати Кропивницької районної ради, висунутого партією "Слуга народу". У скарзі суб’єкт звернення просить визнати дії Великосеверинівської сільської ТВК незаконними та протиправними, а саме: 25 жовтня Кіровоградський окружний адміністративний суд по справі № 340/4776/20 виніс рішення, яким визнав протиправною та скасував постанову Великосеверинівської сільської територіальної виборчої комісії Кропивницького району повторно розглянути подання Кіровоградської обласної партії "Слуга народу" щодо внесення змін до складу Високобайрацької виборчої комісії № 350257», – йдеться в постанові районної комісії.

До складу Великосеверинівської сільської ТВК входить Високобайрацька сільська ДВК.

Нагадаємо, виборча комісія на дільниці №350257 у селі Високі Байраки Кропивницького району почала працювати на 10 хвилин пізніше і з двома головами.