Дружина звинуваченого у вбивстві киянки кропивничанина стверджує, що його били в поліції

Перегляди: 1215

Цивільна дружина Сергія Бутка Леся Рой стверджує, що її чоловіка били в поліції.

Про це вона заявила в інтерв’ю CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Коли викликані адвокатом медики виміряли тиск Сергія – показало 170 на 100, - розповіла Леся Рой. - На руках шрами від кайданок, ноги побиті… Але наразі бодай морально почувається краще, бо я і друзі його не покинули, боремось. У поліції Сергія били в день затримання (16 листопада), сліди побоїв зафіксували викликані адвокатом медики наступного дня».

ЧИТАЙТЕ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ: Кропивничанина звинувачують у резонансному вбивстві киянки. Чому не все так просто

Нагадаємо, 13 листопада перехожі знайшли на вулиці Ягідній у Києві труп молодої жінки з простреленою головою. Згодом з’ясували її особу – 30-річна Раїса Валуйська. За даними «Судово-юридичної газети», жінка не дожила кілька днів до свого 31-річчя. У її помешканні постійно відбувалися п’янки.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві – 44-річного кропивничанина Сергія Бутка, який живе у столиці разом зі співачкою та волонтеркою Лесею Рой. «Обозреватель» виклав відео допиту Бутка, на якому той зізнається у ненавмисному вбивстві Валуйської.

Сергій Бутко нині перебуває в СІЗО - він отримав 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.