Кропивницький «Золотий Вік» розгромив «Вінницьких Зубрів»

Перегляди: 646

У другому матчі в Вінниці хлопці Андрія Бабенка сьогодні, 17 січня, не залишили шансів на перемогу господарям майданчику – 91:74, передає кореспондент CBN.

У Винниці сьогодні відбувся повторний поєдинок чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги, в якому кропивницький «Золотий Вік» зустрічався зі своїми головними конкурентами за перемогу в другій групі – «Вінницькими Зубрами».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що вчора у першій зустрічі кропивничани здобули важку перемогу – 85:74. На другу дуель краще налаштувалися наші баскетболісти. Вже в першій чверті підопічні Андрія Бабенка буквально знесли господарів із майданчику – 29:9. Забезпечивши собі таку солідну перевагу, надалі гості не думали розслаблятися. Головне, що кропивничани зібрано та злагоджено діяли в захисті, нейтралізуючи всі намагання вінничан зробити камбек. Та й в нападі наші хлопці виглядали доволі солідно, використовуючи різні комбінації. На велику перерву суперники пішли за рахунку 47:26.

Та й в подальшому гості диктували конкурентам свої умови. В третій десятихвилинці кропивничани збільшили свою перевагу ще на п’ять очок, а в заключному періоді, навіть використовуючи резервістів, «золоті» довели справу до логічної розгромної перемоги – 91:74 (29:9, 18:17, 28:23, 16:25). Дуже приємно, що найкращим за результативністю в складі нашої команди став новачок Максим Ожегов (32 очки, 4 підбирання, 5 перехоплень), якому не знадобилося багато часу для того, щоб відчути себе своїм в новій команді. Також відмітимо внесок в успіх лідерів «золотих» Олександра Дроб’язка (18 очок, 10 підбирань, 5 передач, 2 перехоплення, 1 блок-шот), Антона Мельника (24 очка, 8 підбирань, 3 передачі, 2 перехоплення), Богдана Сосоя (8 очок, 4 підбирання, 8 передач) та Дмитра Баранова (6 очок, 7 підбирань, 2 передачі, 2 перехоплення, 1 блок-шот). Богдан Ткаченко приніс своїй команді три очки. Після цієї вікторії в активі «Золотого Віку» 13 перемог при одній поразці й впевнене лідерство в турнірній таблиці другої групи Першої ліги.