Адвокат обвинуваченої у вбивстві доньки кропивничанки: «Думаю, її підставили»

Перегляди: 941

Адвокат Олени Добродій, яку звинуватили у вбивстві її 12-річної доньки Каті, Олександра Любович вважає, що її підзахисну підставили.

Про це вона заявила в інтерв’ю CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мені здається, що підставили. Мені здається, що тіло Каті десь ховали до 12 грудня, коли його знайшли в Обознівці. Де і чому – не знаю, але за чотири дні, протягом яких тіло нібито лежало біля дороги в Обознівці, його чомусь не об’їли собаки. А собак там достатньо. Поруч база відпочинку, охорона, яка щодня змінюється, не бачила тіло у яскравій рожевій куртці», - сказала Олександра Любович.

Нагадаємо, близько 10:00 8 грудня 2017 року 12-річна кропивничанка Катя Добродій пішла нібито в школу з дому на вулиці Івана Богуна, 159 (Стара Балашівка), і не повернулася.

12 грудня поліцейські знайшли її тіло біля насосної станції в Обознівці Кропивницького району. Як повідомили згодом у поліції – зі слідами насильницької смерті, понад 70 ран. Правоохоронці порушили провадження за фактом умисного вбивства.

13 грудня матері дівчинки Олені Добродій офіційно оголосили про підозру.

У квітні 2018 року справу Олени Добродій направили до суду. Процесуальний керівник у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства дитини затвердив клопотання про застосування щодо жінки примусових заходів медичного характеру.

13 лютого 2019 року Кіровський районний суд Кропивницького ухвалив застосувати до Олени Добродій примусове лікування.