У Кропивницькому до кінця червня все майно з філії Донецького медуніверситету передадуть на склад

Перегляди: 4145

До 25 червня все майно з філії Донецького медичного університету в Кропивницькому передадуть на склад.

Про це кореспонденту CBN повідомив тимчасово виконуючий обов'язки територіального підрозділу медуніверситету Сергій Нестеров.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Таке розпорядження надійшло від виконуючої обов'язки ректора Майї Єpмолаєвої. Уже до Краматорська відправили віртуальний анатомічний стіл. Хоча він потрібен студентам для складання іспитів. Чому його забрали, викладачам не пояснили.

Також найближчим часом для студентів планують екскурсію до Краматорська. Деякі з них вже готові їхати туди на навчання.

«Кафедра здає все на склад, а склад - уже до Краматорська або Маріуполя. Туди, де воно потрібно. Тут підрозділ закритий, крапка», - додав Сергій Нестеров.

Нагадаємо, вчена рада Донецького медуніверситету, яка засідала у Кропивницькому, Краматорську та Маріуполі вчора, 12 травня, вирішила закрити філію цього навчального закладу у Кропивницькому через невідповідність ліцензійним вимогам.

Майбутні медики протестують проти закриття філії Донецького медуніверситету. Зараз тут навчаються 800 студентів та 192 людини професорсько-викладацького складу.