Нардеп Воронько прокоментував обшук у нього

Перегляди: 1774

Народний депутат Олег Воронько, у якого Державне бюро розслідувань (ДБР) проводить сьогодні, 28 січня, обшук, вважає це політичними репресіями.

Про це він заявив у телефонному коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Обшук ще триває, тому й коментувати поки нічого. Це звичайні політичні репресії», - сказав Олег Воронько.

«Заспокойте всіх, напишіть, що я думаю, що все буде добре», - додав він.

https://cbn.com.ua/2021/03/22/na-nardepa-z-kirovogradshhyny-sklaly-protokol-pro-koruptsiyu-sluga-narodu-vykonuvaty-zakon-ne-spishyt/

Нагадаємо, ДБ проводить обшук у народного депутата від «Слуги народу», члена міжфракційного об’єднання «Розумна політика» Олега Воронька.

На сайті ДБ зазначено, що обшук проводиться «у межах кримінального провадження за фактом підроблення документів».

«Національне агентство з питань запобігання корупції склало на депутата протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого частиною 2 ст. 172-4 КУпАП (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) щодо його входження до складу виконавчого органу одного із товариств, – пояснюють у пресслужбі ДБР. – Під час судового розгляду у Печерському суді чинний народний депутат дав підроблені документи – протокол зборів з інформацією про нібито своє звільнення з посади директора, чим можливо ввів в оману суд».