Нагороджена «Хрестом Свободи» пенсіонерка з Кропивницького зібрала понад 30 тис. грн на ЗСУ (фоторепортаж)

Перегляди: 1489

Продаючи речі домашнього вжитку, 82-річна кропивничанка Лідія Домрова зібрала вже понад 30 тисяч гривень на ЗСУ, за що Православна церква України нагородила її орденом «Хрест Свободи».

Допомагає нашому війську бабуся від початку війни. Спочатку передавала консервацію та випічку для армії та тероборони. Потім у розмові з волонтерами з’ясувала, що бійцям постійно потрібні білизна та шкарпетки, й вирішила допомогти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Продавала скатертини, серветки, потім перебрала всі речі, якими не користується. Загалом продає те, що вже не носить, але все нове або в гарному стані.

Протягом минулого року бабусі Ліді вдалося зібрати 28 115 гривень для потреб наших воїнів. Вже від початку цього року пенсіонерка назбирала 2325 гривень. На зібрані кошти Лідія Тимофіївна купує для військових солодощі, тканину для білизни та шкарпетки.

За свою діяльність на День волонтера Лідія Тимофіївна отримала від Православної церкви України орден «Хрест свободи». Вручив нагороду архієпископ Кропивницький та

Голованівський Марк.

[caption id="attachment_151097" align="alignnone" width="602"] Фото: Кропивницька міська рада[/caption]

Детальніше - у фоторепортажі Ігоря Філіпенка.