У Кропивницькому планують звести 144-квартирний будинок

Перегляди: 1414

У Кропивницькому на вулиці Васнецова, 8, планують звести 144-квартирний будинок.

Про це 28 березня на презентації Програми забезпечення молоді й учасників АТО житлом у Кропивницькому повідомив директор регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Артем Погребнюк, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У фонду є свої майданчики, які ми готові передати для будівництва, - сказав Артем Погребнюк. - На даний момент у Кропивницькому в нас є недобудований будинок на вулиці Васнецова, 8. Побудована перша черга, зараз робиться документація, оцінка, проект для залучення на будівництва 144-квартирного житлового будинку для можливості участі у цій Програмі».

За його словами, під другу чергу планується передача земельної ділянки за цією ж адресою, залучення інвесторів і будівництво. Це перспективні плани на найближчі роки.

«За останні три місяці ми отримали звернення від людей, які готові взяти участь у Програмі. На даний момент зареєстровано 55 сімей, і щодня до нас звертаються в середньому 25 осіб», - додав Погребнюк.

Нагадаємо, мерія Кропивницького готова виділити землю під держпрограму з будівництва нового житла.