У Кропивницькому жителі вулиці звинувачують одне одного у зраді

Перегляди: 1313

Проти будівництва нової дороги на вулиці Тютюшкіна в Кропивницькому виступають лише кілька людей, які самі свого часу порушили правила благоустрою.

Про це Людмила Кацун, що проживає на Тютюшкіна, 39, висловилася на сьогоднішньому брифінгу, присвяченому будівництву дороги, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Нам обов'язково треба вулиця. Це не тільки для нас. І три-п'ять людей, які не хочуть цього, - це просто зрада. Це не вся вулиця», - заявила Людмила Кацун.

Вона вважає, що треба перевірити всі підписи під зверненням про шестиметрову дорогу, яке активісти передали вчора, 19 липня, міському голові Андрію Райковичу.

«Я вважаю, що це геть неправда. При розмові люди зовсім другу думку мають, - сказала жінка і вказала на сусідку, що сиділа поруч. - Скажімо, мою сусідку записали, а вона ні сном, ні духом нічого не знає»

«Вони мене спитали: "Ви хочете дорогу?" Кажу: "Так, хочу". Як це не хотіти? Хочу. Записала. Розпишіться, що ви хочете дорогу. А вийшло, що зовсім не в тому сенсі вона мені сказала», - розповіла подробиці Зофія Шевченко, що мешкає у 37-му будинку на Тютюшкіна.

«Я вважаю, що цей список - чиста неправда. Це державна земля, і треба будувати, щоб у нас була хороша дорога», - заявила Людмила Кацун.

Нагадаємо, жителі вулиці Тютюшкіна в Кропивницькому наполягають на тому, що їм потрібна нова дорога, але шестиметрова.

16 липня Олександр Мосін зустрівся у своєму кабінеті з жителями вулиці Тютюшкіна, які протестують проти її розширення. Ініціативну групу містян очолював колишній кандидат у депутати міськради обласного центру від «Батьківщини» Олександр Крившенко.

«Наступна зустріч – виїзд на місце з рулеткою та з проектантом. Починаючи від першого будинку, особисто перевірю, як розрахунки проектантів відповідають реальним розмірам», – запевнив Мосін.

9 липня жителі вулиці звернулися з листом на ім’я міського голови Кропивницького Андрія Райковича з вимогою не порушувати їхні права. Люди вважають, що вібрація від проїзду великовантажних авто руйнуватиме їхні будинки.

Заступник міського голови Олександр Мосін вважає протести проти будівництва нової дороги політиканством.