У Кропивницькому створять онлайн-карту небезпечних місць

Перегляди: 1481

Молодь Кропивницького запрошують у рамках проекту «Будь видимим/Be visible» взяти участь у створенні онлайн-карти «Кропивницький - безпечне місто для громади».

Проект реалізується у партнерстві з патрульною поліцією Кіровоградської області за підтримки Police Training Assistance Project - PTAP, розповіла CBN директорка Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У «Хмарочосі» розраховують, що проект допоможе відповідним управлінням міськради та поліції побачити ті місця в Кропивницькому, де мешканці відчувають себе небезпечно.

Онлайн-карту створять протягом двох місяців. Долучитися до роботи можуть кропивничани, яким небайдужа безпека руху вулицями міста.

Крім того, в процесі створення першої в місті безпекової карти учасники проекту опанують методики картування та навчаться працювати з онлайн-картуванням.

Вся інформація про умови участі - на сторінці «Агенція сталого розвитку "Хмарочос"» у Facebook.

Нагадаємо, що в липні у прес-центрі CBN презентували проект «Будь видимим», який передбачає підвищення безпеки пішоходів на вулицях міста за допомогою використання світловідбивних елементів (флікерів).