Кіровоградщина посіла шосте місце за доступністю дошкільної освіти

Перегляди: 941

Кіровоградщина посіла шосте місце в загальнодержавному рейтингу за доступністю дошкільної освіти (минулого навчального року створили понад 300 додаткових місць у дошкільних закладах) та перше місце в Україні за кількістю опорних шкіл (на Кіровоградщині працює 74 опорних школи та 194 філії).

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За рейтингами зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році Кіровоградська область поліпшила свої позиції. Покращилася матеріально-технічна база загальноосвітніх закладів (інтерактивні дошки, комп’ютерні класи, обладнання для кабінетів), деякі заклади забезпечили новими автобусами.

За останні три роки кількість дітей, які навчаються інклюзивно на Кіровоградщині, зросла із 65 до 574. В області створили мережу інклюзивно-ресурсних центрів.

Нагадаємо, цьогоріч область має на інклюзивну освіту понад 18 мільйонів гривень. Торік ця сума становила майже 7 мільйонів, а у 2016 році цих коштів зовсім не було.