Депутат з Новоукраїнки, у якого син ледь не помер від голоду, порушує умови запобіжного заходу

Перегляди: 1802

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко, перебуваючи під домашнім арештом, продовжує пересуватися районом.

Про це свідчить його сторінка у Facebook, на яку він регулярно постить.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У записі за вчора, 13 вересня, сказано, що Мольченко разом з дружиною їздив з Рівного Новоукраїнського району до райцентру (орфографія та пунктуація збережені): «Перебуваючи сьогодні в Новоукраїнському районному "суді", де ми зареєстрували чергову заяву, мене з дружиною - на зупинці, перехопили працівники місцевої поліції міста Новоукраїнка Кіровоградської області. 5 хвилин з'ясування обставин, і поліцейські, наздогнавши наш автобус, допомогли нам спокійно доїхати до дому в село Рівне. Дякую».

Ще один допис свідчить про те, що Мольченки побували в лікарні.

У прокуратурі області CBN пояснили, що Мольченко, виходячи за межі домоволодіння, де має відбувати цілодобовий домашній арешт, порушує умови запобіжного заходу. «Поліція все фіксує. Кілька порушень - і буде підніматися питання про зміну запобіжного заходу», - зазначили у прес-службі відомства.

Нагадаємо, з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

11 вересня Новоукраїнський районний суд обрав Мольченку запобіжний захід - два місяці цілодобового домашнього арешту.