Мер Кропивницького доручив допомогти доведеній до відчаю через субсидію жінці

Перегляди: 2634

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив допомогти місцевій жительці Людмилі Мельниченко, яка знаходиться у відчаї через відмову в субсидії.

Про це він заявив сьогодні, 28 листопада, під час засідання виконавчого комітету міської ради, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Там приходила заявниця зі сльозами на очах і казала, що не вистачає грошей, не вистачає субсидії, чи не дають субсидії через сина, який є прописаним чи непрописаним. Потрібно того сина з-під землі дістати й виписати. А поки що надати матеріальну допомогу, або й так скинемося, –  сказав Райкович. – Ну, просто людина приходить і каже, що повіситься, бо не знає, що робити. Я розумію, що це - не елементи шантажу. Видно, що людина порядна й доведена до відчаю. Так що давайте втрутимось, щоб не було проблем. І втрутитися треба терміново! Треба призупинити вплив з боку теплогенеруючих підприємств, щоб там колектори не ходили, провести з ними роз’яснювальну роботу. Ну, як це так, що у людини 1 500 пенсії і 12 000 тисяч треба буде заплатити за сезон за газ? Розберіться і тоді мені доповісте».

Як писав CBN, 70-річна Людмила Мельниченко в минулому році поховала чоловіка і тепер проживає на Кущівці у будинку площею 57 квадратних метрів одна. За цією адресою також прописаний її 50-річний син. Чоловік тут не проживає, ніде не працює, зловживає алкоголем.

Через нього кропивничанці відмовили у субсидії. Жінка у відчаї, адже боїться, що не переживе зиму.