У Бобринецькому районі запланували капітальні ремонти лікарні й шкіл

Перегляди: 1313

У Бобринецькому районі визначили першочергові стратегічні завдання, які планують реалізувати у найближчі три роки.

Серед них капітальні ремонти лікарень, шкіл і дитсадків, передає з районної ради регіонального розвитку кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До кінця цього року ми плануємо завершити реконструкцію приміщення дитячого поліклінічного відділення під житло для молодих спеціалістів районної лікарні, - розповів голова райдержадміністрації Олег Тертичний. - Заплановано шість квартир для медиків. У наступні три роки заплановані ремонт покрівлі Бобринецької центральної лікарі й капітальний ремонт інфекційного відділення. Також у 2019 - 2021 роках заплановані капітальні ремонти спортивного залу в Олексіївській Загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів, Свердловського дитячого садка "Сонечко" в Златопіллі, Кетрисанівського сільського будинку культури. Також заплановано капітально відремонтувати теплові мережі загальноосвітньої школи у селі Верхньоінгульське і встановити там теплогенераторну контейнерного типу потужністю 240 кВт. Окрім цього, заплановано будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям».


ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ