Морякам з Кіровоградщини продовжили арешт в Росії на три місяці

Перегляди: 993

Усім полоненим українським морякам Лефортовський суд Москви вчора, 15 січня, і сьогодні, 16 січня, продовжив утримання під вартою до 24 і 26 квітня 2019 року, повідомляє CBN з посиланням на «Громадське».

Засідання суду за клопотанням ФСБ проходило в закритому режимі. На оголошенні рішення дозволили бути присутніми родичам полонених та журналістам.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Моряків судили конвеєром окремими групами по чотири людини. Моряку з Кіровоградщини Роману Мокряку продовжити термін утримання під вартою до 24 квітня. Андрій Артеменко за ґратами сидітиме до 26 квітня.

Нагадаємо, 25 листопада у районi Керченської протоки стався росiйський збройний напад та захоплення українських вiйськових катерiв «Бердянськ», «Нiкополь» і буксира «Яни Капу», якi здiйснювали морський перехiд з порту Одеса до порту Марiуполь – з Чорного в Азовське море. Також були пораненi та захопленi у полон члени їхнiх екiпажiв. У Кропивницькому на знак підтримки полонених моряків підняли прапор ВМС.