У Кропивницькому на знак підтримки полонених моряків підняли прапор ВМС (ФОТО)

Перегляди: 1777

Сьогодні, 4 грудня, громада Кропивницького висловила підтримку морякам, які знаходяться у полоні, урочистим підняттям прапору Військово-морських сил України на головному флагштоку міста, передає кореспондент CBN.

У піднятті прапора взяли участь донька учасника АТО Юрія Олефіренка та мама полоненого моряка Романа Мокряка, волонтери, військові, небайдужі містяни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні нас усіх разом зібрала непересічна подія для того, щоб виказати своє відношення до агресії з боку сусідньої держави відносно нашої державності, відносно нашої незалежності, нашої волі й самостійності, - сказав міський голова Андрій Райкович. – Ми мирна нація, ми мирний народ, але ми прагнемо незалежності економічної, політичної, духовної. Задля цих ідеалів боролися багато поколінь. Наше місто не морське, але ми є містом дислокації елітних підрозділів Збройних Сил України, які і сьогодні бережуть нашу незалежність, захищають нашу державу».

Фото Григорія Зуба, CBN


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ