«Олександрія» вдруге зіграла в Туреччині

Перегляди: 918

ФК «Олександрія», який продовжує підготовку до другої частини чемпіонату Прем’єр-ліги в Туреччині, зіграв свій другий контрольний матч, повідомили СВN у прес-службі клубу.

Суперником команди Володимира Шарана був польський клуб «Арка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший тайм не приніс успіху жодній із команд. Хороший шанс відзначитися не використав Артем Сітало, який не зміг переграти голкіпера з близької відстані. Небезпечно загрожували воротам поляків Кирило Ковалець та Валерій Лучкевич – невлучно. У наших земляків у декількох епізодах надійно зіграв голкіпер Юрій Паньків.

По перерві, на 60 хвилині, воротар олександрійців не встиг зреагувати на удар суперника – 0:1. Через шість хвилин вже Дмитро Рудик парирував «постріл» зі штрафного. Надалі м’ячем більше володіли підопічні Володимира Шарана, але конкуренти надійно захищалися.

На 80 хвилині футболісти «Арки» провели стрімку атаку, й Дмитро Рудик відбив удар впритул. Але після подачі кутового поляки таки головою спрямували м’яч у ціль, встановивши остаточний рахунок зустрічі - 0:2.

«Арка» (Польща) – ФК «Олександрія» – 2:0 (0:0) (Зарандія, 60; Семашко, 83).

«Олександрія»: Юрій Паньків (Дмитро Рудик, 65’), Валерій Лучкевич (Євген Банада, 45’), Денис Дедечко, Антон Шендрік (Владислав Бабогло, 45’), Станіслав Микицей, Андрій Запорожан (Дмитро Семенов, 65’), Дмитро Гречишкін, Євген Протасов (Максим Задерака, 45’), Артем Полярус (Денис Устименко, 65’), Кирило Ковалець, Артем Сітало (Віталій Пономар, 45’).

Нагадаємо, саме з таким результатом олександрійці у першому турецькому спарингу поступилися болгарському «Ботєву».

З болгарами запланований і наступний контрольний матч «Олександрії» - 30 січня проти ПФК «Чорне море» (Варна).