Кропивничанин, який ударив сокирою підлітка, заявив у суді, що дуже хворіє (ФОТО)

Перегляди: 3026

Адвокат Віталія Пересунька заявив, що його підзахисний має проблеми з серцем.

Про це він сказав під час розгляду апеляційної скарги щодо незаконного затримання клієнта сьогодні, 27 лютого, передає з зали суду кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У мене невиліковна генетична хвороба серця, через це хворі й нирки. Маю другу групу інвалідності. Мені потрібні сувора дієта і лікування», - підтвердив підозрюваний.

Адвокат наполягав на тому, що чоловіка негайно треба випустити з зали суду, що він не схильний до вчинення злочинів, а лише захищався.

«Ми почали доньку забирати, я її вивів за руку, хлопці поставилися агресивно до нас, на вулиці накинулися натовпом на нас з жінкою, я захищався. Зі своєю хворобою й з одним таким не справлюся, а тут - цілий натовп. Я схопив перше, що попало під руку, і махнув, щоб злякати, я навіть не знав, що когось зачепив», - додав Пересунько.

[caption id="" align="alignnone" width="640"] Віталій Пересунько. Фото з Facebook[/caption]

Прокурор в свою чергу заперечив щодо задоволення скарги адвоката.

Врешті суд вирішив апеляційну скаргу захисника залишити без задоволення.

Нагадаємо, близько восьмої вечора 16 лютого Віталій Пересунько з дружиною приїхали забрати свою 14-річну доньку з сауни, де вона відзначала день народження друга в компанії підлітків. Дитина додому не захотіла, тоді батько силою поволік її до авто.

За дівчину заступився її друг, тоді Пересунько вдарив його сокирою в обличчя. Підліток отримав серйозні травми.

Ліля Кочерга, CBN