У Кропивницькому проведуть інвентаризацію всіх білбордів та сіті-лайтів

Перегляди: 800

Про необхідність провести повну перевірку зовнішніх рекламних носіїв у Кропивницькому сьогодні, 29 травня, говорили на зустрічі-нараді у міськвиконкомі з керівниками рекламних агенцій, представниками підприємств-власників білбордів та сіті-лайтів, передає кореспондент CBN.

Як наголосив на зустрічі заступник міського голови Олександр Мосін, багато рекламних щитів знаходяться у незадовільному естетичному та санітарному станах. Усім відомі факти, коли після негоди рекламні носії рвали електромережі, падали, і їх терміновим демонтажем вимушені були займатися комунальні служби.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко та заступник директора КП «Електротранс» Валерій Музичук підняли питання розміщення білбордів у невідповідності з погоджувальними документами. Це становить небезпеку руху і несе загрозу життю людей.

Білборд, нагадала голова обласної організації Спілки рекламістів України Ірина Саєнко, повинен стояти на відстані восьми метрів від дороги на висоті 4,5 метру і бути повернутим під кутом 40 градусів.

Спецінспекція має претензії щодо нескошеної під білбордами трави.

Олександр Мосін запропонував усім разом навести лад у рекламному господарстві. В іншому випадку влада міста буде розривати договори на встановлення рекламоносіїв.

Нагадаємо, міська влада Кропивницького має намір підвищити розмір плати за розміщення рекламних засобів.