На Кіровоградщині від імені антикорупціонерів поширюють «чорнуху» проти кандидата в нардепи від «Слуги народу»

Перегляди: 1450

Національне антикорупційне агентство нібито просить не голосувати за кандидата в народні депутати у 101 виборчому окрузі (центр - Голованівськ) Юрія Кузбита, тому що він є обвинуваченим у кримінальному провадження № 420160000000037.

Про це написало видання «Аргументум».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У матеріалі наводиться скан листа агентства.

Публікацію передрукували «Антикор», From-UA та інші сайти. Національне антикорупційне агентство нібито застерігає: «Попереджаємо, що будь-яке сприяння обвинуваченому в кримінальному провадженні, зокрема голосування за нього і надання йому таким чином депутатської недоторканності як способу уникнути покарання - буде розцінено Національним антикорупційним бюро як сприяння у злочинній діяльності з Вашого боку».

Водночас Національного антикорупційного агентства в Україні не існує.

У НАБУ CBN повідомили, що згаданий лист - фейк. «Вказана інформація не відповідає дійсності», - йдеться у відповіді, надісланій на електронну адресу редакції.

Нагадаємо, «Аргументум» опублікував матеріал про кандидата в народні депутати у 100 окрузі (центр - Бобринець) Євгенія Лучкова. Той начебто закликав Україну вибачитися перед Росією. Однак публікація виявилася чорним піаром.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори.