На Кiровоградщинi на 21 дорозi мiсцевого значення завершили ремонти

Перегляди: 1487

Iз 49 об’єктiв автодорiг мiсцевого значення, за якими уклали угоди з пiдрядними органiзацiями на поточнi середнi ремонти, на 21 об'єктi роботи завершили повнiстю.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завершили об’єкти у 12 районах, на 12 об’єктах роботи у стадiї завершення (у десяти районах), ще на 16 об’єктах розпочали пiдготовчi роботи (у семи районах).

Крiм проведення поточних середнiх ремонтiв, виконують роботи з експлуатацiйного утримання дорiг. Це аварiйна лiквiдацiя ямковостi та деформацiй покриття, ремонт штучних споруд, виправлення профiлю гравiйних основ, влаштування бар’єрного огородження, встановлення дорожнiх знакiв, скошування трави та iнше. Виконали робiт на понад 23 млн грн.

Показник загального виконання робiт пiдрядними органiзацiями становить 111 млн 799 тис. грн. Зокрема, поточних середнiх ремонтiв виконали на суму 88 млн 799 тис. грн, експлуатацiйного утримання автомобiльних дорiг - на суму 23 млн грн. З них профiнансували: 103 млн 941 тис. грн.

Нагадаємо, понад 900 мiльйонiв гривень видiлили цього року на ремонт, будiвництво та експлуатацiю в областi автомобiльних дорiг державного значення.