У кропивницьких медзакладах діють стаціонарні пункти обігріву (адреси)

Перегляди: 838

Аби допомогти жителям пережити морози, у лікарнях Кропивницького підготували стаціонарні пункти обігріву, інформує CBN з посиланням на облдержадміністрацію.

У будь-який час доби зігрітися можна буде у центральній міській лікарні по вулиці Архітектора Паученка, 45/35, у стаціонарі №1 лікарні по вулиці Фортечній, 21, а також у міській лікарні швидкої медичної допомоги (вулиця Короленка, 56).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 8:00 до 17:00 працюють пункти обігріву в Центрі первинної медико-санітарно

допомоги №2 на Попова, 9б, поліклінічному відділенні центральної міської лікарні, розташованій по вулиці Кропивницького, 22, і там же у Центрі перевинної медико-санітарної допомоги №1, а також у поліклініці по Габдрахманова, 5.

Крім того, в межах міста пункт обігріву цілодобово працює у Кіровоградській центральній районній лікарні, що розташована на Аерофлотській, 5.

Нагадаємо, за словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергія Коваленка, у Кропивницькому підготували 16 пунктів обігріву.