У Кропивницькому СIЗО провели обшуки, «смотрящего» передали Нацполiцiї (ФОТО)

Перегляди: 1987

Обшуки в СIЗО провели в Кропивницькому, в арештованих вилучили забороненi предмети.

Про це у Facebook повiдомив начальник адмiнiстрацiї Державної кримiнально-виконавчої служби України Василь Коробко, передає кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щодо "зради" про ситуацiю у Кропивницькому слiдчому iзоляторi. Її - не вiдбулося. Працiвники ДКВС спiльно з Нацгвардiєю, Нацполiцiєю та ДСНС провели спецiальнi заходи для забезпечення правопорядку в установi. Ситуацiя пiд повним контролем адмiнiстрацiї iзолятору», - йдеться в дописi.

У камерах правоохоронцi провели обшуки, в арештованих вилучили забороненi предмети. Всi утримуванi перебувають у своїх камерах.

«Що стосується групи осiб, яка намагалась дестабiлiзувати обстановку в СIЗО: вони iзольованi вiд iнших арештованих, з ними ведуться слiдчi дiї. Так званого "смотрящого" за установою, ув’язненого М., передали Нацiональнiй полiцiї», - додав Коробко.

Нагадаємо, у Кропивницькому слiдчому iзоляторi ув’язнений напав на спiвробiтницю установи, погрожував їй та її родинi фiзичною розправою, облаяв та побив.