У Кропивницькому пропонують розфарбувати цілий квартал

Перегляди: 4771

В єдиній системі місцевих петицій з’явилася нова пропозиція щодо покращення туристичної привабливості Кропивницького, передає кореспондент CBN.

Кропивничанка Вікторая Гоц, яка минулого разу пропонувала припинити стихійну торгівлю у сквері та встановити в ньому монумент із символом міста, вважає, що в обласному центрі треба створити майданчик для екскурсій та селфі для молоді. Вона пропонує зробити кольоровим один з центральних кварталів Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Таким чином він стане привабливим для туристів у будь-яку пору року, а не тільки в сезон розквіту тюльпанів, вважає Вікторія Гоц і додає, що обирати квартал кропивничани будуть усі разом.

Аби підтримати петицію і набрати 450 підписів є ще більше 30 днів.

Олександр Ткаченко, який вважає, що площу Героїв Майдану треба перетворити в парк, також пропонує владі встановити «острівці безпеки» на пішохідних переходах.

«У нашому місті є доволі багато широких доріг (4 полоси і більше), які дійсно страшно переходити, адже інтервал світлофору для пішохода невеликий. Я пропоную на таких ділянках доріг облаштувати острівці безпеки. Це дасть: зменшення кількості ДТП, коли пішохід ще не встиг перейти дорогу, а машини вже рушили; зменшення швидкості автомобілів (притаманне вул. Вокзальній, де машини рухаються зі швидкістю більше 80 км/год); дотримання європейських стандартів для пішохідних переходів», - написав Олександр Ткаченко в єдиній системі місцевих петицій.

Станом на 6 січня петицію підписали 11 осіб з 450 необхідних.