Бібліотека Донецького медуніверситету у Кропивницькому отримала тисячу підручників (ФОТО)

Перегляди: 1292

Бібліотека Донецького національного медичного університету в Кропивницькому отримала у дарунок 1016 підручників 56 назв, повідомили CBN у прес-службі навчального закладу.

Подарунок зробив Харківський національний медуніверситет.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переважно це книги для четвертого та третього курсів, частково підручники для студентів п'ятого курсу. Студентам-третьокурсникам надійшли 40 підручників з підготовки до іспиту КРОК-1.

Так, студенти отримали «Фізіологію» Вільяма Ф. Ганонга та «Медичний ілюстрований українсько-англійський словник».

За два тижні бібліотекарі почнуть видати книги студентам та викладачам.

Нагадаємо, що у 2018 році, через три роки після відкриття у Кропивницькому медуніверситету, були питання щодо наповненості бібліотеки закладу. Тоді перший проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Хрипаченко заявляв, що проблеми з бібліотекою не перешкоджають навчанню студентів перших трьох курсів.

На що асистент кафедри анатомії людини Олександр Мухін заявив: «Бібліотеки в університеті немає. Поїдьте подивиться на цю бібліотеку. Там жодної книги, яка стосується навчання у медичному вищому закладі четвертої акредитації, немає».

За його словами, в наявності лише підручники для майбутніх вчителів фізкультури. Олександр Мухін продемонстрував світлини із занять з клінічної анатомії та оперативної хірургії, на яких студенти замість підручників використовують телефони.

Подробиці читайте у матеріалі «Чи є у Донецькому медвиші бібліотека: думки розійшлися»