Кіровоградську обласну філармонію може очолити хореограф Ігор Спінул

Перегляди: 4864

Посаду директора Кіровоградської обласної філармонії може обійняти художній керівник народного ансамблю бального танцю «Конвалія» Ігор Спінул.

Таку інформацію CBN отримало з власних джерел та звернулося до Ігоря Спінула.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він зазначив: «Готовий [зайняти цю посаду], цікаво, хочу працювати і не відмовлюсь від цієї пропозиції» і запевнив, що плани є, але поділиться він ними пізніше.

Ігор Спінул зазначив, що він виріс у танцювальному ансамблі «Конвалія», якому в цьому році виповниться 50 років. Але зараз для нього це більше хобі. І якщо він піде працювати в філармонію, «там залишиться дружина керувати».

На запитання, чи стане його робота на посаді керівника революцією в діяльності філармонії, Ігор Спінул відповів: «Революції ніякої не буде. Еволюція буде».

Ігор Спінул - заслужений працівник культури України, президент Ради Української танцювальної асоціації в Кіровоградській області, доцент.

Нагадаємо, 35 років обласну філармонію очолював Заслужений працівник культури України Микола Кравченко. Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко звільнив його з посади на підставі закінчення 17 лютого 2020 року терміну дії контракту. Проте, як заявив Микола Кравченко, це було зроблено з порушеннями, адже за два місяці до цієї дати не оголосили новий конкурс на зайняття посади керівника філармонії.