Рідні хворого на коронавірус головлікаря з Кропивницького теж самоізолювалися

Перегляди: 5639

Заслужений лікар України, головний лікар лікарні Святого Луки у Кропивницькому Григорій Урсол перебуває разом зі своїми рідними на самоізоляції.

Про це він розповів CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Рідні мої зі мною також на самоізоляції, бо я перебував з ними у контакті до останнього. Я і вони себе почуваємо добре», - сказав Урсол.

Медик зазначив, що постійно контролює свій стан: «Я не почуваю себе хворим. Здоров’я відмінне. І бажаю всім щастя і здоров’я в такий тяжкий період нашого життя. Температуру мені дружина постійно міряє, контролює. Симптоматики ніякої немає».

За словами Григорія Урсола, лише протягом останньої доби йому телефонували, щоб поцікавитись здоров’ям, близько 200 разів. «Телефонують друзі, багато хто. Переживають: хто як за лікаря, хто просто як за людину, хто як за друга. І однокласники, що за кордоном зараз, прочитали в інтернеті й пишуть, телефонують. То, щоб вони знали, що в мене все добре», - наголосив лікар.

Нагадаємо, у Григорія Урсола виявили коронавірус.

Все про коронавірус читайте за посиланням.