За хабарництво судитимуть заступника начальника філії Кіровоградського облавтодору

Перегляди: 4930

Кропивницька окружна прокуратура затвердила обвинувальний акт стосовно заступника начальника однієї з філій ДП «Кіровоградський облавтодор» за обвинуваченням у корупції.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними слідства на державному підприємстві діяла схема виконання дорожніх ремонтних робіт для приватних бізнесових структур за незаконну винагороду. Для цього використовувалися працівники та техніка держпідприємства.

Правоохоронці задокументували отримання заступником керівника райавтодору майже 400 тис. грн хабаря від місцевого підприємця.

Гроші надали за роботи з асфальтування прилеглої до торгового центру території, проведені силами і засобами державного підприємства. Затримали посадовця під час одержання коштів.

На майно обвинуваченого наклали арешт, фігуранту справи загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю до 3 років, з конфіскацією майна.

Як повідомляло CBN, в жовтні минулого року, під час проведення обшуку в приміщеннях ДП «Кіровоградський облавтодор», правоохоронці затримали заступника керівника філії за підозрою в отриманні хабаря.