5 найкращих клавіатур з RGB-підсвічуванням

Перегляди: 80

Зручне керування, як і можливість швидко активувати потрібні функції, дає змогу значно підвищити продуктивність користувача під час віртуальних битв. Якісна ігрова клавіатура з підсвіткою — вірний супутник кіберспортсмена. І огляд найкращих моделей допоможе вибрати відповідний за всіма параметрами — від формфактора до ціни — пристрій.

Razer Huntsman Elite Clicky Optical Switch

Високотехнологічні оптичні перемикачі Clicky Optical Switch спрацьовують уже на 1,5 мм, завдяки чому відстань стала на третину меншою, ніж у більшості інших кейкапів. Необхідна сила натискання становить лише 45 грамів. А Linear Optical Switch спрацьовує вже на 1,0 мм.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це дає можливість багаторазово збільшити кількість дій за хвилину в динамічному ігровому процесі У передній частині розташована підставка зі штучної шкіри. Передбачено й вбудовану пам'ять — до 5 профілів.

HyperX Alloy Elite RGB

Універсальне рішення, яке чудово підходить практично для будь-яких цілей. Технологія N-Key Rollover, а також Anti-ghosting роблять натискання точними, з чітким контролем. Плюсом стане й мультимедійний блок, за допомогою якого зручно змінювати інтенсивність звучання, а також яскравості та основні налаштування. Внутрішня пам'ять передбачає збереження декількох користувацьких профілів.

реклама 

SteelSeries Apex Pro

Унікальна модель, власник якої може налаштувати кожну клавішу, обираючи бажаний рівень чутливості. Унікальна швидкість реакції:

  • відгук став у 8 разів швидшим за попередників;
  • спрацьовування — у 5 разів.

Це надійний, функціональний периферійний пристрій із вбудованим дисплеєм для відображення всіх необхідних профілів, сповіщень і налаштувань. Корпус виготовлено з алюмінієвого сплаву, який вирізняє стійкість до будь-яких механічних впливів: він здатен витримати найінтенсивніші ігрові сценарії. Важливий плюс — зручна підставка під зап'ястя, яка зафіксована на магнітах і легко від'єднується.

Razer Tartarus V2

Унікальне гібридне рішення, яке буде до вподоби справжнім геймерам. Пристрій дає чітке відчуття кожного дотику й натискання, а головне, моментальну реакцію на дії користувача. Попри компактний розмір клавіатури, її власник отримує повний арсенал клавіш, а також джойстик, який передбачає 8 різних позицій.

Razer Cynosa V2

Базова модель, яка заслужено має популярність. У ній є все, що може знадобитися кіберспортсмену: від інтегрованого підсвічування до програмованих клавіш. Передбачено можливість налаштування під конкретну гру, включно з Fortnite і Warframe.