Більш ніж просто чорний: Тепер Leatherman Skeletool CX і KB - різнокольорові!

Перегляди: 102

Нещодавно компанія Лезерман порадувала нас чудовою новиною - класичний та перевірений часом мультитул Skeletool тепер доступний у чотирьох нових кольорах, що надає свіжого вигляду традиційному стилю бренду.

Трохи історії 
Модель Skeletool існує з 2008 року. Це одна з найстаріших моделей Лезерман, доступних сьогодні, поряд з Micra, яка вийшла на ринок у 1996 році. Між цими моделями було безліч чудових інструментів, які тепер знято з виробництва, наприклад, Juice та Z-Rex. Однак, на жаль, їх більше не знайти ані в оригінальному вигляді, ані в кольорових варіантах. Тому цілком логічно, що цей компактний багатофункціональний інструмент, що існує десятиліттями, тепер доступний у актуальних колірних рішеннях. Micra вже зазнала змін, і тепер черга дійшла до Skeletool. До речі, нові Мікра і Скелетул уже можна придбати в Україні, у офіційного дилера Leatherman - https://leatherman.in.ua/

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

446998282_18352941544105944_3555989069156969252_n 

Leatherman Skeletool CX 
Якщо нові кольори Мікра пропонували класичні відтінки (сірий, приглушений червоний і класичний темно-синій), то Скелетул виділяється зовсім іншими варіантами. Вони відходять від традиційного стилю Лезерман. Модель Skeletool CX тепер доступна у кольорах Onyx (ідеальний чорний для любителів нейтральних відтінків), Nightshade, Verdant та Paradise. Всі ці кольори відносяться до синьої, зеленої та блакитної палітри. Тут немає пурпурових, неонових або яскраво-жовтогарячих відтінків, що є незвичним вибором для мультитулів Лезерман. Незважаючи на зміни в колірній гамі, функціональність цього повнорозмірного мультитула залишається колишньою. Він оснащений фіксованим лезом зі сталі 154CM, карабіном, відкривалкою для пляшок, двома кусачками, двома плоскогубцями та бітотримачем. 
  
Leatherman Skeletool KB 
Кишеньковий мультитул Skeletool KB представлений у трьох кольорах: Nightshade, Verdant та Paradise. Ця модель оснащена покращеним лезом зі сталі 420HC та двома інструментами — ножем та відкривачкою для пляшок. Як і CX, цей ніж-мультитул оснащений змінною кишеньковою кліпсою. 
  
Зрештою, вибір кольору залежить від вашого власного смаку. Широка палітра кольорів пропонує безліч варіантів для будь-якого стилю, дозволяючи знайти ідеальний відтінок, який найкращим чином підкреслить ваш власний стиль.