Колірна гама iPhone 15: який колір краще вибрати для чоловіків та жінок

Перегляди: 458

Айфон 15, який з’явився у продажі восени 2023 року, б’є всі рекорди популярності. Лінійка складається з чотирьох пристроїв, кожен з яких має найкращі характеристики у своїй категорії:

       флагман iPhone 15 Pro Max варто купити, якщо шукаєте смартфон з найпотужнішим процесором, великим екраном та професійними камерами з оптичним зумом 5х;

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

       iPhone 15 Pro – зменшена копія флагмана з трохи меншим дисплеєм та 3-кратним зумом, його вибирають ті люди, які люблять компактні розміри;

       iPhone 15 Plus – базова модель зі збільшеною діагоналлю екрана, на якому добре видно кожну деталь зображення;

       iPhone 15 – базова стандартна модель, що приваблює нижчою ціною та потужними характеристиками.

Але окрім власне технічних параметрів покупці звертають увагу і на колір Айфон 15, щоб купити саме той девайс, який повною мірою пасуватиме іміджу та буде підкреслювати вашу життєву позицію.

Кольори Айфон 15: які забарвлення ви вибираєте

Стандартний iPhone 15 представлено в інтернет-магазині авторизованого реселлера у низці кольорів:

       чорний – Black;

       блакитний – Blue;

       зелений – Green;

       жовтий – Yellow;

       рожевий – Pink.

Який з кольорів Айфон 15 вибрати? Кожен орієнтується на власні смаки та погляди.

iPhone 15 2  

Чорний Айфон 15

Чорний, або скоріше темно-сірий – це один з класичних кольорів Айфон, без котрого не обходиться жодна лінійка. Перевагою 15 покоління є матове покриття задньої панелі. Відповідно, на ній не так помітні сліди від пальців.

Блакитний Айфон 15

Кілька років тому Apple випускала телефони у синьому та темно-блакитному забарвленні. У 15 лінійці ми бачимо блідо-блакитний колір. Це досить нейтральний відтінок. До того ж під різними ракурсами він може здаватися абсолютно білим або, навпаки, темно-синім. Цей колір підійде як жінкам, так і чоловікам. Він надасть елегантності вашому зовнішньому вигляду.

Зелений Айфон 15

Знову ж таки, ми маємо справу не з темно-, а з блідо-зеленим забарвленням. Пастельний м'ятно-зелений колір iPhone 15 освіжає і заспокоює. Відтінок нагадує набагато світлішу версію зеленого iPhone 11. При певному освітленні ви можете помітити, що м'ятно-зелений колір має легкий відтінок бірюзи.

Жовтий Айфон 15

Якщо пастельно-блакитний схожий на холодний білий, то блідий пастельно-жовтий колір iPhone 15 і 15 Plus нагадує теплий білий при яскравому освітленні. Цей варіант випромінює ніжне сяйво. Якщо ви фанат білих айфонів, жовтий – чудова альтернатива, яку варто розглянути.

Рожевий Айфон 15

Рожевий – фірмовий колір, який пов’язують з Барбі. Але Епл не стала випускати яскраво рожевий. Це знов блідо-рожевий, але більш насичений у порівнянні з рожевим Айфон 13, коли вперше було використано цей відтінок..

Який колір Айфон 15 вибираєте ви? Багато хто відразу ховає телефон в чохлі, аби уникнути пошкоджень. Але якщо використовувати прозорий силіконовий чохол на Айфон 15, можна отримати ще цікавіші ефекти залежно від вибраного забарвлення.