Кропивицький суд залишив ексрозвідника Романа Червінського під вартою

Перегляди: 64

У ході судового засідання 6 червня, судді прийняли рішення продовжити термін тримання під вартою Романа Червінського попри те, що поручителі пропонували підозрюваного на поруки.

Учора, 6 червня, відбулося чергове засідання у справі Романа Червінського, за його підсумками (загалом після трьох днів суду, на якому допитали свідків, виступали правозахисники, поручителі та підозрюваний) судді знову залишили Романа Червінського під вартою, не ухваливши заяву звільнити його на поруки або під заставу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Судді приймали рішення близько трьох годин, правозахисники Червінського вважають це дивним.

«Короткий текст цього рішення складається з однієї або півтори сторінки А4. Одну чи півтори сторінки А4 судді можуть написати за 20 хвилин. Виникає запитання, що вони робили 3 години», - сказав адвокат Костянтин Глоба.

Наступне судове засідання по справі щодо ексрозвідника Романа Червінськго відбудеться 14 червня о 14:45.

Як повідомляло CBN, 5 червня, під час засідання допитали Романа Червінського та одного зі свідків. Свідок підтвердив, що дії Романа Червінського були в межах його прямих повноважень.