Майже 200 тис. грн зібрали на житло переселенцю з Авдіївки на Кіровоградщині

Перегляди: 1104

Аркадію Сніткіну, переселенцю з Донеччини з інвалідністю, волонтери допомагають розвʼязати проблему з житлом, наразі зібрали близько 200 тис. грн.

Про це CBN повідомила волонтерка та зоозахисниця Катерина Дорош.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

"Мені люди скидають варіанти, я все переглядаю, звісно. Тобто люди допомагають мені таким чином. Пропонують своє житло, яке продають, я розглядаю все", - повідомила волонтерка.

Як повідомляло CBN, Аркадій Сніткін разом зі своєю вівчаркою Герою проживали у притулку для безхатченків. Зоозахисниця Катерина Дорош допомогла переселенцю знайти новий будинок та полагодила його разом з іншими волонтерами.

Проте нещодавно Аркадія попросили покинути житло. Наразі він разом з Герою проживає у тимчасовому прихистку. Пошук нового будинку є нагальною проблемою, тому всіх небайдужих просять долучитися до цієї благодійної справи.

Допомогти волонтерам знайти та придбати будинок для родини Аркадія та Гери можна за телефоном: 050 686 00 92, Катерина Дорош.