Новоукраїнський ринок залишиться на старому місці

Перегляди: 2101
Фото: Новоукраїнська міська рада

Підприємці продовжать торгувати на ринку у Новоукраїнці, та спільно використовуватимуть його територію з новими власниками.

Про це повідомила Новоукраїнська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Більшість підприємців, які працюють на ринку погодилися на рішення щодо спільного використання ринкової площі, яке було узгоджене із членами робочої групи з питань діяльності ринку.

Торговельні ряди та місця для наметів будуть розміщуватися в основному у нижній частині ринку. Також нові власники залишають для торгівлі м’ясний та молочний корпус.

На час реконструкції торговельних площ міська рада виділить додаткові місця для підприємців, щоб не припиняти їх господарську діяльність.

Нові власники зобов’язуються власним коштом підготувати майданчик для торговельних рядів та перемістити на них торговельні прилавки, а підприємці мають утримувати в належному стані зазначену територію.

Нові власники уклали угоду з підприємцями на використання земельної ділянки та м’ясного і молочного корпусів на термін до 2035 року.

Підприємцям необхідно визначитися з п’ятьма представниками, які будуть відповідати за закріплені території та благоустрій торгових місць і порядок їх використання.

Як повідомляло CBN, Новоукраїнське районне споживче товариство на правах власності продало центральний ринок приватному підприємству.