Ще 39 кризових психологів працюватимуть на Кіровоградщині (фото)

Перегляди: 198
Фото: благодійний фонд «Безпечне майбутнє»

На Кіровоградщині у безоплатній школі екстремальної та кризової психології, організованої благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки ЮНІСЕФ, підготували 39 кризових психологів. 
 
Про це CBN повідомив благодійний фонд «Безпечне майбутнє». 
 
До складання навчальної програми долучилися й науковці Полтавського НПУ імені Володимира Короленка. 

«Крім вже відомих на Кіровоградщині кризового психолога Андрія Фоменка, лікаря-невролога Олександра Саєнка та лікаря-психіатра, доктора медичних наук Сергія Ярославцева до викладання матеріалу долучилися викладачі Полтавського Національного педагогічного університету імені Короленка: практичний психолог, аспірант кафедри кризової психології Яна Шапова, кандидат психологічних наук, доктор педагогічних наук Марина Кононова, кандидат психологічних наук Ніна Атаманчук, доктор психологічних наук Світлана Яланська», – йдеться у повідомленні. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Навчання проходило онлайн. Слухачами школи стали 69 психологів з двох областей: Кіровоградської та Полтавської. 
 
Як повідомляло CBN, за підтримки ЮНІСЕФ та фонду «Безпечне майбутнє» на Кіровоградщині отримали сертифікати 27 випускників 6-го набору на курс навчання кризових консультантів.

photo_2024-08-19_12-05-16 (2) photo_2024-08-19_12-05-16 (3) photo_2024-08-19_12-05-16