Спортивні та дитячі майданчики Кропивницького інвентаризують

Перегляди: 85
Фото: Кропивницька міська рада

У Кропивницькому проведуть інвентаризацію спортивних і дитячих майданчиків.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Управління молоді і спорту Кропивницької міської ради проведе повну технічну інвентаризацію та паспортизацію спортивних і дитячих майданчиків, що перебувають на балансі виконавчого органу. Згідно із затвердженим планом, виготовлення інвентаризаційних справ і технічних паспортів мають завершити у грудні 2025 року.

За словами начальника управління Вячеслава Гурського, планова інвентаризація майданчиків буде проводитися раз на рік. Огляд і обстеження об'єктів здійснюватимуться у разі звернень або проведення заходів на їх території. Позапланові інвентаризації виконуватимуться при введенні в експлуатацію, завершенні ремонту, пошкодженні майданчика або зміні його балансоутримувача.

Як повідомляло CBN, у жителів будинків за адресою Єгорова, 17 та Пашутінська 3/17 виник конфлікт з ДСНС, що стосувався території дитячого майданчику. Відомо, що майданчик не був інвертаризований та не мав паспорту об'єкта.