Срібні каблучки – прикраси, які витримали перевірку часом

Перегляди: 100

Існують різні варіації на тему срібла. Але срібло 925 проби – ідеальний вибір, коли мова йде про ювелірні вироби. Таке срібло це нейтральний, легкий, міцний і високоякісний дорогоцінний метал, який особливо часто ювеліри використовують для виготовлення каблучок.

photo_5242690265980984261_y 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Не дивно, що срібні каблучки представлені у неймовірній кількості варіацій і доступні у різних розмірах, стилях, декорах. Такий асортимент може ускладнити процес покупки. Але консультанти УкрЗолото завжди порадять кращі рішення – трендові, та актуальні для конкретної людини чи ситуації, сукні чи образу. До речі, срібну каблучку купувати можна не тільки для поповнення власного ювелірного арсеналу, а і коли треба підібрати стильну прикрасу на презент.

Срібло завжди в тренді

Хочете срібну каблучку, бо набридло носити золото? Або ви взагалі дуже рідко носите прикраси і хотіли придбати щось оригінальне та «тривале»? А може ви хочете подарувати срібну каблучку комусь із знайомих? На всі ці випадки мануфактури пропонують сотні моделі в різних колекціях. Срібних каблучок справді дуже багато і всі вони різні. Тому бажано завчасно визначитися з:

  1. Дизайном;
  2. Стилем;
  3. Декором;
  4. Ціною.

Срібло – метал, який у вмілих руках ювелірів набуває потрібних форм. Тому каблучки можуть бути виконані у різних дизайнах та стилях. Так, шикарно виглядають у сріблі каблучки в стилі «етно». Як правило, це великі каблучки з обробленого срібла, іноді з матового срібла з народними мотивами. Це оригінальні каблучки, які виділяються не тільки стильним виглядом але і розмірами.

Якщо до смаку вишуканість та елегантність – у такому виконання каблучки  срібла теж доступні.

Не кажучи вже про моделі масивні і «брутальні» які чудово доповнюють образи з деніму чи натуральної шкіри.

Гармонійно виглядає срібло і в тандемі з дорогоцінними каменями, керамікою, шкірою. Тому підібрати срібну каблучку у бажаному декоративному та стилістичному виконані не складно. Також майстри використовують різні покриття такі як позолоту, родій чи чорніння. Дякуючи цим матеріалам та різним технікам обробки металу, створюються різні візуальні ефекти.

Існує стереотип, що срібні прикраси обирають коли немає можливості придбати золоті вироби. Це не завжди вірно. Бо майстри у своїх колекціях пропонують такі каблучки зі срібла, вартість яки здатна вразити своєю за хмарністю.

Як і у випадку з іншими ювелірними виробами, ціна каблучки залежить від:

      Дизайну та його складності;

      Ваги виробу та кількості використаного металу;

      Наявності декору та його виду (діаманти, кераміка, емаль);

      Ексклюзивності моделі. Адже каблучки зі срібла представлені як у серійних колекціях, так і у одиничних екземплярах.