Світловодському теплопостачальному підпрємству загрожує позбавлення ліцензії

Перегляди: 189

У Кіровоградській ОВА під час наради з підготовки теплопостачальних підприємств до опалювального сезону 2024/2025 років розглянули загрози та проблеми для проходження опалювального періоду у Світловодську.

Про це повідомила Кіровоградська обласна державна адміністрація у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед основних питань наради - критична ситуація з теплопостачальним підприємством Світловодська.

Як повідомив на нараді генеральний директор ТОВ «Світловодськпобут» Сергій Московський, підприємство має проблеми з розрахунками за енергоносії, боргами по заробітній платі і, як наслідок, заблокованими рахунками. Також відсутні технічні засоби для проведення поточних ремонтів. Крім того, останнім часом з’явилась і загроза позбавлення підприємства ліцензії на постачання теплової енергії.

За словами заступника міського голови Світловодська Максима Ільченка, міська влада про цю ситуацію знає і найближчим часом буде скликаний оперативний штаб.

У лютому 2023 року ТОВ «Світловодськпобут» отримало застереження щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов виробництва електроенергії. Про це повідомлялося на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Як раніше повідомляло CBN, через арешт рахунків «Світловодськпобуту» та борги управління освіти Світловодської міської ради перед теплопостачальним підприємством опалювальний сезон 2023/2024 був під загрозою.