Телевізори Samsung: огляд та рекомендації

Перегляди: 65

Телевізори від південно-корейського бренду Samsung давно завоювали прихильність українських споживачів – завдяки стабільно високій якості та надійності, широкому асортименту моделей та застосуванню найбільш передових технологій. Телевізор Samsung – це неймовірно широкий спектр моделей, які відрізняє ідеальний баланс ціни і якості.

Що в асортименті?

Серед телевізійних приймачів, що виготовляє Самсунг, споживач з легкістю знайде свій оптимальний варіант. Адже в асортименті представлені моделі для будь-яких приміщень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

  • Бажаєте якісний телевізор, щоб переглядати серіали та новини за сніданком та вечерею? До вашої уваги моделі з діагоналлю від 22 до 32 ʺ.
  • В інтер’єр затишної спальні впишуться моделі розміром від 32 до 43 ʺ.
  • Для просторої вітальні, кафе, холу у готелі – обирайте моделі від 44 ʺ.

Залежно від розміру екрана, телевізори від Samsung забезпечують матрицями з оптимальними параметрами роздільної здатності. На практиці це означає, що навіть у моделях з діагоналлю понад 50 ʺ ви завжди отримаєте високу якість картинки, дійсно яскраве та живе зображення, у якості від FullHD до 8K.

Виробник застосовує різні типи матриць, кожна з яких має свої особливості:

  • рідкокристалічні LED матриці – створюють якісне, контрастне та чітке кольорове зображення;
  • технологія QLED матриць передбачає використання органічних світлодіодів, що забезпечують високу реалістичність зображення.

Передові технології для вашого комфорту

Сучасні телевізори Самсунг – це насамперед поєднання передових технологій, щоб переглядати відеоконтент у максимально високій якості та отримувати ще більше вражень від фільмів та телешоу. Ось лише декілька прикладів:

  • Dynamic Crystal Color – дозволяє покращити деталізацію та яскравість зображення, робить його більш реалістичним;
  • Опція Q-Symphony дозволяє синхронізувати роботу динаміків з саундбаром, досягти гармонійного звучання;
  • HDR – опція, що відповідає за розширення діапазону яскравості;
  • OTS Lite – допоможе створити ефект повного занурення за рахунок об’ємного звуку, що отримає здатність слідкувати за пов’язаним з ним об’єктом на екрані.

Оберіть телевізор Samsung за вигідною ціною та пориньте у світ неймовірних вражень, подаруйте собі весь спектр задоволень від ваших улюблених фільмів та телешоу, адже це так просто!