Волонтери «Української команди» передали допомогу в Знам'янський психоневрологічний інтернат 

Перегляди: 85

Жителям інтернату волонтери привезли продукти та з'ясували їхні потреби для подальшої співпраці.

Про це повідомив Віталій Линник у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Війна докорінно змінила життя в Україні. Сьогодні більшість волонтерських організацій допомагають військовим та цивільному населенню, постраждалому внаслідок збройної агресії проти України. Натомість не можна забувати про одиноких стареньких, людей які потребують додаткового догляду, які сьогодні проживають в інтернатних закладах», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Віталій Линник, Волонтерський штаб «Українська команда» відвідав Знам'янський психоневрологічний інтернат. Тут проживають понад 200 осіб, які потребують допомоги, тож їм привезли продукти. Проблеми закладу обговорювали з адміністрацією, лікарями та мешканцями інтернату. Є необхідність в харчах, оновленні меблів, закупках побутової хімії, засобів гігієни тощо.

«В «Українській команді» впевнені: війна — не привід відкладати допомогу, а навпаки - виклик, аби посилити її! Отже, будемо допомагати людям, які потребують турботи та піклування!», - наголосив Віталій Линник.

photo_1_2024-06-26_14-28-41

photo_3_2024-06-26_14-28-41