Жителям Світловодська, житло яких постраждало від обстрілів, спрямували 190 тис. грн

Перегляди: 111
Фото: Андрій Маліцький у Facebook

Жителям Світловодської громади, житло яких постраждало внаслідок ворожих атак, спрямували 190 тис. грн від міської влади. 

Про це повідомив міський голова Світловодська Андрій Маліцький у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

5 квітня виконавчий комітет Світловодської міської ради прийняв рішення щодо виділення 190 тисяч гривень на допомогу для місцевих жителів, чиї будинки постраждали від ворожої атаки 18 березня 2024 року. 

Комісія опрацювала 34 заяви від постраждалих. Згідно з цими заявами надаватиметься грошова допомога залежно від рівня пошкодження. Завдяки отриманій матеріальній допомозі жителі зможуть завершити та компенсувати витрати за ремонтні роботи. 

Зазначається, що така допомога також надаватиметься тим особам, які постраждали від ворожої атаки після 18 березня, після опрацювання заяв та прийняття рішення виконавчим комітетом.

Як повідомляло CBN, 18 березня, російська армія атакувала «шахедами» Світловодську громаду Олександрійського району Кіровоградщини. Місцеві чули близько 10 вибухів опівночі. Постраждали  цивільні об’єкти.