Змішувачі для ванної - це сучасний та стильний дизайн

Перегляди: 103

Змішувач для ванни, це сантехніка без якої неможливо уявити сучасну ванну кімнату. Це один з ключових моментів сантехніки, що впливає не тільки на комфорт використання, але і на загальний стиль ванної кімнати. Якщо правильно вибирати змішувачі для ванни, то ви суттєво покращите ваш досвід ванних процедур.

Види змішувачів для ванни

Сьогодні на ринку надано великий асортимент змішувачів, кожен з них має свої переваги та особливості. Давайте розглянемо їх основні види:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

1.     Настінні змішувачі. Цей тип змішувача монтується на стіну та зустрічається у ванних кімнатах класичного стилю найчастіше. Вони можуть бути як одноважільні та двовентильні. За допомогою важеля можна легко регулювати температуру та напір води одним рухом, а другий варіант вимагає окремого налаштування гарячої та холодної води.

2.     Вбудовані змішувачі. Вбудовувані моделі монтуються в стіну, на очах залишаються вентиля та вилив. За рахунок свого мінімалізму та стилю, ідеально впишуться у сучасний інтер'єр. Важливо враховувати, що встановлення таких змішувачів може бути дорожчим.

3.     Підлогові змішувачі. Ці змішувачі кріпляться до підлоги, їх використовують для ванн, що окремо стоять. Такі моделі є гарним вибором для просторої ванної кімнати, тим самим ви зробите акцент на дизайні.

4.     Змішувачі з душем. Це комбіновані змішувачі, що включають душовий комплект. Чудово підійдуть для невеликих ванних кімнат. вони зручні у використанні та можуть бути доповнені функціями перемикання між режимами “ванна” та “душ”.

Матеріали з яких виготовляють змішувачі

Сучасні змішувачі виготовляються з різних матеріалів:

1.     Латунь, відрізняється високою міцністю і довговічністю, що робить його затребуваним матеріалом.

2.     Нержавіюча сталь забезпечує стійкість до корозії, що особливо добре в умовах постійного контакту з водою.

3.     Бронза, має антикорозійні властивості та привабливий зовнішній вигляд, використовується в моделях преміум

Технології

Сучасні технології не стоять на місці, і на зміну традиційним змішувачам прийшли пристрої з електронним керуванням. Такі змішувачі дозволяють налаштувати температуру та напір води з максимальною точністю до градуса. Крім цього, вони оснащені сенсорами, які автоматично включають і вимикають подачу води при наближенні або видаленні рук.

Якщо уважно підійти до вибору змішувача для ванної кімнати, то ви зможете знайти ідеальну модель, яка радуватиме вас довгі роки.