У Кропивницькому почався суд над жінкою, яку звинувачують у вбивстві доньки (ФОТО)

Перегляди: 3391

У Кіровському районному суді Кропивницького сьогодні, 3 травня, почалося судове засідання у справі вбивства 12-річної Катерини Добродій.

Про це з зали суду повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На засідання прибули свідки, сусіди обвинуваченої.

Під час засідання планується розглянути клопотання про примусове медичне лікування Олени Добродій, яку підозрюють у вбивстві.

Нагадаємо, дванадцятирічна кропивничанка Катерина Добродій 8 грудня 2017 року нібито пішла до школи, однак там не з’явилася. Протягом цих днів дівчинку шукали поліція, військові та кілька десятків добровольців.

12 грудня тіло дівчинки знайшли неподалік бази відпочинку в Обознівці Кіровоградського району. Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві затримали її матір Олену Добродій.

14 грудня Кіровський районний суд Кропивницького вирішив узяти підозрювану під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Жінці загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

За клопотанням слідчого, рішенням Ленінського районного суду підозрювану направили до Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я з метою проведення судово-психіатричної експертизи. Наразі справу передали на розгляд до суду.

Троюрідна сестра Олени Добродій Ольга Синьова не вірить у те, що дитину вбила її матір.